Ekipa

Kdo smo?

V našem podjetju smo raznolika, predana, usposobljena in ambiciozna ekipa. Vedno si prizadevamo biti vrhunski strokovnjaki in smo strastni pri doseganju uspeha.

Mirjana Franković

O meni

Pozdravljeni in dobrodošli v podjetju Valeovita! Sem Mirjana Franković, ustanoviteljica in direktorica tega inovativnega podjetja. Z visoko akademsko izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami v industriji hrane in prehranskih dopolnil ter strokovnim znanjem na področju vodenja in trženja strastno spodbujam naše poslanstvo zagotavljanja visokokakovostnih izdelkov in storitev.

Ozadje in kvalifikacije

Imam magisterij iz poslovnih ved, ki mi je zagotovil trdne temelje za strateško razmišljanje, finančno upravljanje in tržno analizo. Moje več desetletne izkušnje in razumevanje poslovnega okolja in njegovih izzivov me spodbuja k odločnosti, da podjetje Valeovita vodim k nadaljnji rasti in uspehu.

Izkušnje v panogi

V preteklih letih sem pridobila bogate izkušnje v industriji hrane in prehranskih dopolnil ter uspešno vodila več mednarodnih projektov. Te praktične izkušnje so oblikovale moje celovito razumevanje zahtev trga in mi omogočile razvoj inovativnih strategij za učinkovito izpolnjevanje potreb strank.

Vodenje podjetja Valeovita

V podjetju Valeovita je naša prednostna naloga cenjenim strankam zagotoviti izdelke in storitve najvišje kakovosti. S svojimi bogatimi izkušnjami in vizijo sem usmerjena k temu, da naše podjetje iz leta v leto usmerjam k izjemni rasti. S strateškim načrtovanjem, discipliniranim izvajanjem in osredotočenostjo na zadovoljstvo strank želimo doseči nove ravni uspeha v panogi.

Ivan Franković Mikulić

O meni

Sem Ivan Franković Mikulić, predan in izkušen strokovnjak z različnimi izkušnjami in strastjo do odličnosti. Z močnimi temelji na področju prava, trženja, vodenja dejavnosti in nepremičnin prinašam edinstveno mešanico znanj in izkušenj. Dovolite mi, da se vam predstavim.

Izobrazba in strokovno znanje:

Izobrazba:: Sem ponosen diplomant prava (iurist), kar me je opremilo z dobrim razumevanjem pravnih načel in bistroumnim analitičnim razmišljanjem. Pravna izobrazba je temelj moje poklicne poti, saj mi omogoča, da se samozavestno in natančno orientiram v zapletenih pravnih okoljih. Moja pot presega področje prava. Imam bogate izkušnje na področju trženja in vodenja dejavnosti, saj sem uspešno oblikoval strategijo in izvedel kampanje, ki spodbujajo rast in prinašajo rezultate. Na podlagi svojega marketinškega znanja pripravljam strategije, ki temeljijo na podatkih, s katerimi povzdignem blagovne znamke, povečam prepoznavnost in spodbudim sodelovanje strank.
Odličnost na področju nepremičnin: Kot nepremičninski agent z licenco dobro poznam nepremičninski trg. Strankam pomagam pri sprejemanju informiranih odločitev o nepremičninah in omogočanju nemotenih transakcij.


Lastnosti, ki me opredeljujejo:

Znan sem po svojem premišljenem pristopu k reševanju problemov, pri čemer vprašanja obravnavam z več vidikov, da pridem do inovativnih in učinkovitih rešitev.

Strokovnjak z navdušenjem: Vsakega prizadevanja se lotim z neomajnim navdušenjem, izzive in priložnosti pa sprejemam s pozitivno miselnostjo.
Učinkovito komuniciranje: Moje dobre komunikacijske sposobnosti zagotavljajo, da so ideje jasno izražene, kar spodbuja sodelovanje in produktivne razprave.
Strateško trženje:
Učinkovito upravljanje poslovanja: Z natančnim upravljanjem operacij optimiziram procese, povečujem učinkovitost in racionaliziram delovne tokove za večjo uspešnost organizacije.
Usmerjanje na področju nepremičnin: Kot nepremičninski agent z licenco sem usposobljen za zagotavljanje neprecenljivih smernic pri nakupu, prodaji ali vlaganju v nepremičnine, kar strankam zagotavlja sprejemanje informiranih odločitev.

Pišite mi še danes in se pogovorimo o tem, kako lahko prispevam k vašim prizadevanjem.

Kontaktni podatki: ivan.frankovic@valeovita.si

Naša vizija

V podjetju Valeovita si predstavljamo prihodnost, v kateri bo vsakdo dosegel vrhunsko počutje. Prizadevamo si ustvarjati izdelke, ki spodbujajo zdrav življenjski slog in krepijo splošno vitalnost. Naša predanost kakovosti, inovacijam in rešitvam, usmerjenim k strankam, nas spodbuja k nenehnemu premikanju meja in postavljanju novih industrijskih standardov.

Pridružite se nam na poti

Vabim vas, da se nam pridružite na tem vznemirljivem potovanju k boljšemu zdravju in dobremu počutju. Raziščite našo spletno stran in odkrijte naš izjemen nabor izdelkov in storitev, ki so posebej zasnovani za izboljšanje kakovosti vašega življenja. Ponosni smo, da zagotavljamo odličnost in pozitivno vplivamo na življenja naših strank.

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za podjetje Valeovita. Skupaj sprostimo vaš potencial in si zagotovimo bolj zdravo prihodnost!