O nas

S spoštovanjem do zdravja in življenja

Valeovita na kratko

Dobrodošli v podjetju Valeovita – vaš glavni vir živilskih sestavin in aktivnih sestavin za prehranska dopolnila!

V podjetju Valeovita smo predani zagotavljanju vrhunskih živilskih sestavin in aktivnih sestavin za prehranska dopolnila, da bi izpolnili vse večje zahteve industrije, ki skrbi za zdravje. Osredotočamo se na pridobivanje in distribucijo vrhunskih sestavin, ki prispevajo k razvoju visokokakovostnih in učinkovitih živilskih izdelkov in prehranskih dopolnil.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo v podjetju Valeovita je biti zaupanja vreden partner podjetjem v industriji živil in prehranskih dopolnil ter zagotavljati sestavine vrhunske kakovosti, ki našim strankam omogočajo ustvarjanje inovativnih in zdravih izdelkov. Prizadevamo si biti v ospredju industrijskih trendov in ponujamo raznoliko paleto sestavin, ki so skrbno izbrane za izpolnjevanje nenehno spreminjajočih se potreb naših strank.

Izdelki in storitve

Izjemno smo ponosni na svoj širok izbor živilskih sestavin in aktivnih sestavin za prehranska dopolnila. Naša ponudba vključuje certificirane organske sestavine, rastlinske izvlečke, naravne arome in barvila, vitamine, minerale, aminokisline in drugo. Vsi naši izdelki so podvrženi strogemu testiranju in upoštevajo najvišje industrijske standarde za zagotavljanje varnosti, učinkovitosti in kakovosti.

Brezkompromisna kakovost

Kakovost je za nas najpomembnejša. Neutrudno si prizadevamo vzpostaviti trdna partnerstva z uglednimi dobavitelji in proizvajalci po vsem svetu, s čimer zagotavljamo, da lahko dosledno ponujamo sestavine, ki izpolnjujejo in presegajo pričakovanja. Z vzdrževanjem strogih ukrepov za nadzor kakovosti v celotni dobavni verigi zagotavljamo, da naše stranke prejmejo izjemne izdelke, ki jim lahko zaupajo.

Prilagojene rešitve

Zavedamo se, da je vsaka stranka edinstvena in da se njene zahteve po sestavinah lahko razlikujejo. Zato ponujamo prilagojene rešitve za podjetja vseh velikosti. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri pridobivanju določenih sestavin, potrebujete nasvet o sestavi ali želite prilagojene rešitve za pakiranje, vam je naša predana ekipa strokovnjakov na voljo za pomoč. Ponosni smo na to, da lahko zagotovimo prilagojene storitve, ki ustrezajo vašim potrebam.

Zavezanost k trajnostnemu razvoju

V podjetju Valeovita smo navdušeni nad trajnostnimi praksami. Aktivno iščemo dobavitelje, ki delijo naše vrednote in dajejo prednost okolju prijaznim in etičnim proizvodnim metodam. S trajnostnim pristopom želimo prispevati k dolgoročnemu dobremu počutju našega planeta in hkrati zagotoviti stalno razpoložljivost visokokakovostnih sestavin za prihodnje generacije.

Pišite nam

Odkrijte, kako lahko Valeovita izboljša vašo ponudbo živil in prehranskih dopolnil. Naša ekipa vam je pripravljena pomagati pri vseh poizvedbah, zahtevkih za izdelke ali priložnostih za sodelovanje. V stik stopite z naslednjimi kontaktnimi podatki:

Združite moči z družbo Valeovita, saj si prizadevamo ustvariti bolj zdrave in trajnostne izdelke z našimi izjemnimi živilskimi sestavinami in aktivnimi sestavinami za prehranska dopolnila!

Valeovita, ustanovljena leta 2008 še kot Valeo s.p., se osredotoča na dobavo najbolj kakovostnih prehranskih sestavin in sestavin za prehranska dopolnila, ki so proizvedene v najsodobnejših objektih po vsem svetu. S popolno zavezanostjo vrhunski kakovosti, konkurenčnim cenam in odlični podpori strankam smo pridobili zaupanje strank. S ponosom se lahko pohvalimo, da so naše stranke številni vodilni svetovni in regionalni proizvajalci funkcionalnih prehranskih izdelkov, pijač in prehranskih dopolnil.

Vztrajnost in stalna vlaganja v kakovost naših premium izdelkov nam utrjuje položaj na trgu, prispeva k stalni rasti števila naših zvestih kupcev, s katerimi smo tesno povezani in čigar pričakovanja se trudimo preseči.

Naše vodilo je prepričanje, da se kakovost življenja začne z dobrim zdravjem. Izpod pridnih rok Valeovitinih sodelavcev danes v svet odhajajo mnogoštevilna prehranska dopolnila in kozmetični pripravki.

Valeovita d.o.o. ima vzpostavljen in ustrezno vzdrževan sistem vodenja kakovosti, ki izpolnjuje zahteve standarda ISO 9001 :2015 za razvoj, trženje in nabavo prehranskih sestavin in sestavin za prehranska dopolnila.

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”

MEA WEST

Naslov:

Parmova ulica 53

1000 Ljubljana, Slovenija

Tel. št.: +386 (0) 40 520 257 ali +385 (0) 91 6212 468

E-mail: Mirjana.frankovic@valeovita.si ali office@valeovita.si