Pravilnik o vračilih in zamenjavah

Povzetek

Rok za vračilo ali zamenjavo izdelkov je 30 dni. Če je od vašega nakupa minilo več kot 30 dni, vam ne moremo ponuditi povračila ali zamenjave.

Da bi bil izdelek upravičen do vračila, mora biti neuporabljen in v enakem stanju, kot ste ga prejeli. Prav tako mora biti v originalni embalaži.

Nekatere vrste blaga so izvzete iz možnosti vračil ali zamenjave. Blaga, ki se hitro pokvari, kot so hrana, cvetje, časopisi ali revije, ni mogoče vrniti. Prav tako ne sprejemamo izdelkov, ki so intimno ali sanitarno blago, nevarnih materialov ali vnetljivih tekočin ali plinov.

Povračila

Ko bomo prejeli in pregledali vaš vrnjeni izdelek, vam bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem vas bomo obvestili, da smo prejeli vaš vrnjeni izdelek. Obvestili vas bomo tudi o odobritvi ali zavrnitvi vračila.

Če vam bo vračilo odobreno, bo obdelano in na vašo kreditno kartico ali prvotni način plačila bo v določenem številu dni samodejno preneseno dobroimetje.

Dolgo traja, da dobite vrnjen denar?

Če vračila še niste prejeli, najprej še enkrat preverite svoj bančni račun.

Nato se obrnite na podjetje za izdajo kreditnih kartic, saj lahko traja nekaj časa, preden bo povračilo uradno knjižno.

Nato se obrnite na svojo banko. Pogosto traja nekaj časa, preden je povračilo knjiženo.

Če ste storili vse to in še vedno niste prejeli povračila, se obrnite na nas na {naslov e-pošte}.

Izdelki s popustom

Vračilo se lahko vrne samo za predmete z redno ceno. Izdelkov iz razprodaje ni mogoče povrniti.

Zamenjave

Izdelke zamenjamo le, če so okvarjeni ali poškodovani. Če ga želite zamenjati za enak izdelek, nam pošljite e-poštno sporočilo na office@valeovita.si in svoj izdelek pošljite na: Pošljite pošiljko na naslov: Valeovita d.o.o., Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana Slovenija

Darila

Če je bil izdelek ob nakupu označen kot darilo in poslan neposredno vam, boste prejeli dobropis za vrednost vrnjenega izdelka. Po prejemu vrnjenega izdelka vam bomo po pošti poslali darilni bon.

Če izdelek ob nakupu ni bil označen kot darilo ali pa je obdarovanec naročilo poslal sebi, da bi ga pozneje podaril vam, bomo obdarovancu poslali povračilo, on pa bo izvedel za vašo vrnitev.

Vračila:

Če želite izdelek vrniti, ga pošljite na naslov: Izdelek lahko pošljete: Valeovita d.o.o. Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana, Slovenia.

Za vračilo izdelka boste morali sami plačati stroške pošiljanja. Stroški pošiljanja se ne povrnejo. Če prejmete vračilo, bodo stroški povratnega pošiljanja odšteti od vračila.

Glede na to, kje živite, lahko traja, da zamenjani izdelek prispe do vas.

Če vračate dražje izdelke, lahko razmislite o uporabi storitve za sledenje pošiljk ali nakupu zavarovanja pošiljke. Ne zagotavljamo, da bomo prejeli vaš vrnjeni izdelek.

Potrebujete dodatno pomoč?

Pošlji na sporočilo office@valeovita.si za vsa dodatna vprašanja glede vračil in zamenjav.