Kategorija:

Focus SALTY caps 60 kaps. (elektroliti)

15,20 

Salty Caps zagotavljajo elektrolite, ki pomagajo zmanjšati vročinski stres in mišične krče zaradi znoja v količini in obliki, ki jo lahko vaše telo absorbira. Ta izdelek je idealen za športnike in vse, ki so fizično aktivni. Dve  Focus SALTY Caps vsebujeta razmerje eletrolitov, ki jih telo zgubi v eni uri fizične aktivnosti.

Opis

Ključne značilnosti SALTY CAPS 60kaps.:

– Je EDINA kapsula z eletroliti, ki je bila oblikovana tako, da je zelo podobna elektrolitom, ki jih izgubimo med aktivnostjo (natrij, kalij, kalcij, vitamin D3).

– Vsebuje samo TO KAR POTREBUJETE: Ni dodanih polnil ali nepotrebnih sestavin. Brez glutena. Brez soje ali oreščkov. Brez sladil in brez fruktozno-koruznega sirupa.

– Narejeno v Sloveniji – Brez prepovedanih snovi. Več o naši proizvodnji in varnosti na tej spletni strani.

– Kaspula je rastlinskega izvora.

– Vsaka kapsula vsebuje: 270 mg natrija, 88 mg kalija, 35 mg kalcija, niacin 0,7mg, vitamin B6 0,06 mg, vitamin D3 2,5 mcg, vitamin B12 1,05mcg, ki pomagajo telesu absorbirati in uporabljati kalcij.

– Prav tako super za učinkovito rehidracijo med potovanji, pohodništvom,..

– Priporočena uporaba: 1 kapsula na 30-60 minut med aktivnostjo.

– Ne povzroča kariesa.

v 1 kapsuli PDV/RDA
Natrij 270 mg
Kalij 88 mg 18%
Kalcij 35 mg 18%
Niacin 0,7 mg 18%
Vitamin B6 0,06 mg 18%
Vitamin D3 2,5 mcg 200%
Vitamin B12 1,05 mcg 169%

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Zakaj so SaltyCaps najboljša elektrolitska dopolnila? 

Preprosto zato, ker imajo SALTY Caps vse, kar potrebujete za nadomeščanje elektrolitov in nič več. V vsaki kapljici znoja izgubite ključne elektrolite: natrij, kalij, kalcij in magnezij. Ključ do učinkovite zamenjave elektrolitov je v količini in obliki, ki jo lahko absorbira telo.

Podrobna navodila za uporabo  Športniki morajo na vsake 30-60 minut zaužiti eno SALTY Caps  kapsulo med fizično aktivnostjo (tekom, kolesarjenjem,..). V vročih pogojih, visoki vlagi ali večje obremenitve je morda potrebno več kapsul za vzdrževanje ravnovesja elektrolitov. Največje število priporočenih količin SALTY Caps na dan je 10, čeprav lahko športniki v ekstremnih pogojih in daljših tekmah to število tudi presežejo. Močno vam priporočamo, da že med samim treningom in pripravami na tekmo tesirate koliko kapsul potrebujete zaužiti.