EKSKLUZIVNO
GoldCell Beta Glukan v letu 2018 z 80% vsebnostjo beta glukanov

Brazilsko podjetje Biorigin je prek svojega belgijskega predstavništva in našega podjetja, ki je ekskluzivni zastopnik za SEE regijo, pred dnevi objavilo pomembno novico o velikem tehnološkem dosežku.
Po več letih raziskovalnega in razvojnega dela so strokovnjaki podjetja Biorigin uspeli povečati koncentracijo betaglukanov v surovini Goldcell na kar 80%, s čimer so presegli do sedaj vse znane oblike betaglukoanov in s tem omogočili razvoj še boljših in učinkovitejših prehranskih izdelkov in novih prehranskih dopolnil.

Za osvežitev spomina, Goldcell je edini EFSA potrjen in odobren beta glukan (iz Saccharomyces cerevisiae), ki  je znanstveno dokazal bioekvivalentnost paralelenemu kanadskemu proizvodu, ki je pred leti prvi pridobil pozitivno mnjenje s strani EFSE za uporabo beta glukanov v živlih in prehranskih dopolnilih.

Beta glukani imajo klinično dokazano poziteven učinek na ljudi v primerih virusnih in glivičnih okužb, hematoloških obolenj, obdobjih pred in po boleznih ter ob medicinskih posegih, ter številne druge pozitivne učinke na zdravlje odraslih in otrok.

Pagina Goldcell

Uporaba GOLDCell Beta Glukanov 80%

  • Prehranska dopolnila: kapsule, tablete, razpršila, sirupi,
  • Živila: pekovski izdelki,
  • Pijače: napitki,
  • Hrana za posebne zdravstvene namene.

Beta Glukani kot odlična funkcionalna sestavina kozmetičnih proizvodov

Beta Glukani GoldCell imajo klinično dokazano pozitevn učinek na celjenje ranic in razpok na koži, ustnicah ter lasišču. Kar odpira mnoge možnosti za razvoj novih funkcionalnih negovalnih kozmetičnih izdelkov: negovalno mazilo za ustnice,  kreme in mazila za roke, negovalni izdelki za kožo in lasišče.

balzam